11 Şubat 2013 Pazartesi

Online ingilizce nasıl olmalı?


  Merhaba arkadaşlar. Bu bloğumuzda ingilizce ile alakalı her şeye yer vermeye çalışacağız. Özellikle de online ingilizce ve ingilizce kurslarına daha çok yer vermeye çalışacağız. Ülkemizde ingilizce kursları ve online ingilizce dersi veren firmalar tamamen hızlılığa ve daha çok para için daha geçiştirme derslere yer vermektedir. Ülkemizde ingilizce eğitimi yazımı okumak için burayı tıklayın Bana kalırsa ingilizce dersleri öyle yazmayla çizmeyle, kağıda kelime yazıp arkasındaki kelime anlamına bakmadan hatırlamaya çalışmayla yani eğitim sistemimiz olan ezbercilikle kesinlikle olmaz. Ezberci eğitim hiç bir şeyde bizlere fazda sağlamaz. Diğer ders ve bilimlerde günü kurtarmaya yönelik olabilir ancak ingilizce gibi hayatımız boyunca bizleri etkileyecek, hayatımızın bir parçası olacak bir şeyi kesinlikle ve kesinlikle bize öğretemez. İngilizce öğrenmek isteyenlerin yapabileceği en iyi şeylere başka yazılarımda yer vereceğim. En iyi ingilizce nasıl öğrenilir öğrenmek için burayı tıklayınız. İngilizce kursları dışında, online olarak internetten ingilizce dersi veren ya da vermeye çalışan bir sürü site türemiş bulunmakta.

online ingilizce
online ingilizce öğrenimi nasıl olmalıdır?
Bu sitelerin bazıları ingilizce öğretmeye yönelik bile değil bunu biliyoruz. Bazı genel bloglarda, forumlarda ya da genel katagorisinde 3-5 vbir şey paylaşayım, ne yazsam neyi internetten kopyala yapıştır yapsam kardır mantığı ile hareket eden siteler size başarı sağlamaz. Online olarak yabancı dil öğrenmeye kararlıysanız, kafanıza takılan şeyleri google'a yazmak yerine, sizlere istediğiniz her şeyi verebilen, gerektiğinde sorularınıza yanıt verebilecek, uzmanların belli bir süre zarfında ya da sürekli olarak çevrimiçi kalabilecekleri bir site bulmaktır. Çünkü akla takılan bir şey gerektiği anda sorulmamışsa ya bir daha araştırılmaz ya da basit yardımcımız olan google'a sorulur. Arama motoruna yazdığınız soru için ya saçma sapan siteler çıkar sizlere yarım yamalak cevaplar verir, ya reklam amaçlı siteler çıkar "ingilizce öğrenmek için tıklayın" gibi, ya da pek bir sonuç çıkmaz. Bu yüzden online ingilizce dersi alacağınız siteyi iyi seçmeniz gerekmektedir. İnternetten ingilizce dersleri alırken sitenin özelliklerine iyice bakın. Unutmayın ücretsiz yarım yamalak sitelere bakacağınıza ücretli sitelere de göz gezdirin. Online olduğundan pek maliyeti olmaz sitelerin, şehir merkezinde açılan koca binalardaki kurslar gibi. Bunun için sizlerden isteyecekleri fiyat pek fazla olmayacaktır. Zaten çoğu site öncelikle sınırlı miktarda eğitim verir devamı için sizden belli bir ücret ister. Sizlere önerim "aa bu ücretliymiş" deyip bir kenara çekilmeyiniz. Vereceğiniz 3-5 kuruş. Burada hayatınız söz konusu. Madem belli bir kursa gitmeye niyetiniz yok bari online hizmet alacağınız sitelere verin paranızı. Aylık 10-20 lira civarında eder etmez sanırım bu ücret.

internetten ingilizce öğreten siteler

Yani kısacası online yabancı dil dersleri almak istiyorsanız önce kaliteli bir site bulun. Paralı ya da bedava fark etmez. Önemli olan sizin istediklerinize cevap verebilmesidir. Sorularınıza cevap verebilsin. Nerede takıldıysanız o anda sorabilin. Pratik yaptıran bir site olsun. Günlük ya da haftalık testlerle, quizlerle sizleri sınasın. Kolay ve pratik bir anlatımı olsun, lafı dolaştırmasın ya da zor yöntemlerle anlatmasın. Kolay bir şeyi bile hemen anlayamıyorsanız bırakın hemen o kursu başka arayışlara girin. Unutmayın ingilizce düzgün öğreticilerle kolaydır. Kalite ve uzmanlık her zaman ilk seçiminiz olsun. Hemen yapayım, bedava yapayım, kolayca yapayım derseniz yerinizde sayarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright Herkes İngilizce Öğrenecek All Rights Reserved
Simple template. Powered by Blogger